Biztonsági Kamerák és Videó Megfigyelő Rendszerek kiépítése


A LaptopFix- Biztonságtechnika egy egyszerű megoldást nyújt a videó megfigyelés területén. Kifejezetten biztonsági kamerákra és videó megfigyelő rendszerekre specializálódtunk, így könnyedén kiválaszthatja azokat a biztonsági eszközöket, melyek megfelelnek egyedi igényeinek. Beltéri kameráinkat ajánljuk lakásokban, házakban, irodákban, üzletekben. Kültéri kameráink ellenállnak az időjárás és a környezet viszontagságainak (csapadék, hőmérséklet, rongálás), így tökéletes választást jelentenek otthoni és ipari felhasználásra is.

Komplett Kamera Csomagok


Ha már van elképzelése arról, hogy hány kamerával szeretné védeni értékeit, komplett videó rendszereket biztosítunk Önnek, az egykamerás rendszertől akár a 16 kamerás rendszerig.

Speciális éjszakai- éjjellátó funkció


Az általunk nyújtott valamennyi bel- és kültéri kamera el van látva saját beépített infra megvilágítással. Ezek a kamerák mindenfajta külső megvilágítás nélkül, teljes sötétségben is készítenek kiválló minőségű felvételeket. Ezt úgy érik el, hogy ha a kamera érzékeli a fény csökkenését, akkor automatikusan bekapcsolja a saját infra megvilágítását.

Digitális Videó Rögzítők


Digitális videó rögzítőinkkel Ön folyamatosan rögzítheti a biztonsági kamerák felvételeit tetszés szerinti ideig. Rögzítőink képesek megkülönböztetni a mozgás nélküli időszakokat is (üres lakás, üzlet, nincs mozgás az udvaron), és ezeket a felvételeket automatikusan nem rögzítik. Ezzel időt takarítunk meg a visszakereséseknél, valamint takarékoskodunk a felvételek tárolására szolgáló háttértárolóval.
Valamennyi rögzítőnk alkalmasak arra, hogy Ön a világ bármely pontjáról csatlakozzon hozzá (megfelelő jelszóval), és belenézzen vagy belehallgasson az éppen zajló eseményekbe, vagy régebbi felvételeket keressen vissza, esetleg változtasson a beállításokon.

Telepítés és ügyfélszolgálat


Az általunk telepített eszközök úgy lesznek felszerelve, hogy Ön otthonában, irodájában, üzemében könnyedén tudja kezelni, megnézni a rögzített felvételeket.

Kövessen bennünket a Facebookon is!